WordPress

Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi nykypäivän käyntikortti. Verkkosivujen tulee olla nopeat, responsiiviset, hakukoneoptimoidut ja tietenkin hyvän näköiset.

Verkkosivujen tulee luoda hyvä ensivaikutelma heti sivuille tultaessa. 

Miksi verkkosivut ovat tärkeät?

Kun asiakas haluaa tietoa yrityksestäsi, hän etsii sen verkosta. Jokaisella yrittäjällä tulisi olla omat verkkosivut, jotta asiakkaat pääsevät tutustumaan palveluihisi helposti ja nopeasti. 

Hakukoneoptimoiduilla sivuilla saa myös lisättyä yrityksesi näkyvyyttä ja kuinka se löydetään verkosta.

detective

Työkalut

Verkkosivut rakennetaan WordPressillä käyttäen Elementor rakennustyökalua hyödyntäen Astra Pro maksullista teemaa. 

design, internet, www-1210160.jpg
Alusta

WordPress

astra-icons-01
Teema

Astra Pro

Muokkaus

Elementor

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. WordPressiin tarjotaan useita teemoja, lisäosia sekä widgettejä. Näin WordPress taipuu todella moneen eri tarkoitukseen.

Astralla on yli 1,6 miljoonaa käyttäjää ja tarjoaa monipuoliset muokkausmahdollisuudet sivuston ulkonäköön. Maksullisella Pro versiolla aukeaa vielä enemmän mahdollisuuksia.

Elementor on erittäin joustava rakennustyökalu, jolla sivustoista saadaan luotua uniikkeja ja kaikkia tarkoituksia palvelevia. Elementor on myös todella käyttäjäystävällinen työkalu.

Verkkosivujen ominaisuudet

Nykyään suuri osa verkkoliikenteestä tapahtuu mobiililaitteilla, joten mobiilioptimointi on tärkeää. Näkyvyys Googlessa kasvattaa liikennöintiä verkkosivuillasi.

google, www, search online-485611.jpg
Google

Hakukoneoptimointi

responsiivisuus
Responsiivisuus

Mobiilioptimointi

Hakukoneoptimoinnilla on suuri merkitys sivuston kävijämääriin. Potentiaaliset asiakkaat löytävät sivustosi paremmin hakukoneista, kun hakukoneoptimointi on otettu huomioon jo sivuston rakentamisen alkuvaiheessa.

Verkkosivustoja selataan kasvavissa määrissä mobiililaitteilla, joten sivustojen tulee olla hyvin mobiilioptimoidut ja responsiiviset erikokoisilla laitteilla.

Verkkosivujen toteutus

Mikäli et omista vielä verkkosivuja tai domainia, nämä onnistuu esimerkiksi Domainhotellin kautta.

Voit kertoa toiveita verkkosivustolle esimerkiksi ulkonäön kannalta. Työtä helpottaa myös, jos sivustoille tuleva teksti löytyy valmiiksi.

01

Palaveri

Palaverissa katsotaan teille sopiva konsepti, jonka pohjalta sivuja lähdetään rakentamaan. Tärkeitä asioita ovat rakennettavien sivujen määrä, ulkonäkö ja tekstisisältö.

02

Domain & webhotelli

Mikäli domainia (esimerkiksi jwdesign.fi) tai webhotellia (palvelu jossa verkkosivusto sijaitsee) ei löydy, voidaan yhdessä hoitaa nämä asiat kuntoon. Domain ja webhotelli ovat vuosittain maksettavia ja tulevat asiakkaan maksettavaksi.

03

Sivuston rakentaminen

Kun verkkosivujen suunnittelu on hoidettu yhdessä asiakkaan kanssa ja domain & webhotelli löytyy, voidaan aloittaa sivuston rakentaminen. Sivuston valmistunen kestää noin 2 – 4 viikkoa, riippuen sivuston sisällöstä ja monipuolisuudesta. Pakettiin kuuluu aina 2 ilmaista muokkauskertaa, jolloin asiakas voi pyytää haluamiansa muokkauksia sivuille.

04

Ylläpito tai perehdytys

JW Design tarjoaa myös tarvittaessa ylläpitosopimuksen verkkosivuille, joka sisältää WordPressin ja sen lisäosien päivityksen, 2 pientä sivuston muokkauskertaa kuukaudessa ja varmuuskopioinnista huolehtimisen.

Myös perehdyttäminen tarvittaviin toimenpiteisiin on mahdollinen.

Scroll to Top