Valokuvaus

Valokuvaus ja siihen liittyvät palvelut JW Designilta. Oli tarve sitten esimerkiksi valmistujaiskuville tai eläinkuvaukselle. Valokuvaus toteutetaan asiakkaan luona tai ennalta sovitussa miljöössä. 
Asiakas saa valita kuvakirjastosta haluamansa kuvapaketin, joka toimitetaan asiakkaalle editoituna.

Alempaa löytyy täysi katsaus palveluista.

Valokuvaus Imatra

Päätoimisena kuvauspaikkana toimii Imatra. 

Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä vaikka asuisit kauempana. Kuvaukset onnistuvat kauempanakin kilometrikorvauksella (0,44 € / km).

Laitteisto

Fujifilm, Fujinon, Viltrox

Kamerana toimii Fujifilmin X-T4, jonka jatkeena on tilanteesta riippuen Fujinonin XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS tai Viltroxin 33mm f/1.4 prime linssi. Mikäli pimeys ehtii yllättää, löytyy myös hiilikuituinen kolmijalka takaamaan terävät kuvat pitkällä valotusajalla.

potrettikuvaus

Potrettikuvaus

Kuvaus toteutetaan asiakkaan kanssa sovitussa miljöössä.

Kuvaukseen voit osallistua yksin tai yhdessä läheistesi kanssa. Potrettikuvaus on hyvä vaihtoehto esimerkiksi valmistujaisten kiitoskortteihin, ansioluetteloon tai sosiaaliseen mediaan.

Eläinkuvaus

Pitääkö lemmikkisi poseerauksesta?

Ikuista parhaat hetket lemmikkisi kanssa. Kuvaukset voidaan toteuttaa sinun tai eläinystäväsi haluamassa paikassa. Kuvaustyyleinä voi esimerkiksi käyttää toimintakuvausta tai yhteistä potrettikuvausta.

tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Oletko laajentamassa verkkokauppasi valikoimaa, mutta tuotekuvat uupuvat?

Paranna tuotteittesi näkyvyyttä ja myyntiä laadukkailla tuotekuvilla. Kuvia voi hyödyntää verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, verkkokauppa-alustoilla ja mainonnassa.

Editointi

Löytyykö sinulta jo valmiiksi kuvia, mutta ei editointiohjelmia?

Voit myös lähettää minulle jo valmiiksi itse ottamasi kuvat. Käytän ohjelmistoina muun muassa Capture One Prota ja Luminaria. 

computer, macbook, tablet-767781.jpg
Scroll to Top